Volgen:

Neem direct contact op >

Over De Vitale Vertrouwenspersoon

Ramon Lambert (1978) is De Vitale Vertrouwenspersoon. Een ervaren vertrouwenspersoon die tijdens zijn carrière heeft gezien hoe belangrijk een gezonde en veilige werkomgeving is voor het succes van een onderneming en hoe aandacht voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit daar een bijdrage aan levert.

In 2009 startte Ramon zijn eigen onderneming in de zakelijke dienstverlening. Het bedrijf groeide hard, waardoor het aantal collega’s snel toenam en de bedrijfscultuur veranderde. Als werkgever bracht dit veel uitdagingen met zich mee. Ramon ontdekte toen het belang van investeren in vitale teams en sociale veiligheid op de werkvloer. Dit heeft ertoe geleid dat hij als ondernemer steeds meer de focus is gaan liggen op het sociale aspect van ondernemen. Want een bedrijf kan alleen bloeien, wanneer de medewerkers zich gehoord, gezien en gelukkig voelen.

Als De Vitale Vertrouwenspersoon is Ramon meer dan alleen een vertrouwenspersoon. Hij gelooft dat amplitieve en preventieve maatregelen op het gebied van vitaliteit en sociale veiligheid helpen om ongewenste omgangsvormen en misstanden te voorkomen. De Vitale Vertrouwenspersoon biedt daarom een luisterend oor aan medewerkers binnen een organisatie, en geeft ook trainingen, workshops en inspiratiesessies om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een vitaal en sociaal veilig werk- of sportklimaat.

Ramon is een verbinder, motivator en goede gesprekspartner die op een positieve en doeltreffende manier aan de slag gaat met de vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en sociale veiligheid binnen jouw bedrijf, organisatie of (sport)vereniging. Zijn doel: het beste uit individuen, teams en de organisatie als geheel naar boven halen.

Quotes

Quote 4

“Haal het beste uit je medewerkers en bedrijf naar boven door te investeren in vitaliteit.”

Quote 2

“Wanneer jouw werknemers niet happy zijn, zie en voel je dat terug in het bedrijf.”

Quote

“Gezonde en gelukkige medewerkers bepalen het succes van jouw organisatie.”

Quote 3

“Een vitale en sociaal veilige werkomgeving is belangrijker dan ooit.”

Wil je meer weten of contact opnemen met Ramon Lambert dan kan dat hier: